Anna Larsson Photography: Fotsteg

Fotsteg
Varje nytt beslut vi väljer att ta i livet börjar med ett fotsteg. Ibland kan fotstegen vi tar kännas tunga, ibland som om vi lättar från marken.
Jag tar ett nytt fotsteg i mitt liv idag, genom att låta min blogg födas och låter denna bild symbolisera detta. Denna underbara lilla försilvrade barnsko ropade mitt namn när jag besökte en Antik- & Samlarmässa strax efter jul och fick givetvis följa med mig hem.

Jag har en fascination för speglar. De är vackra. Visst, men inte bara det. Det finns någonting mer bakom begreppet speglar.. Vad som rör sig bakom spegeln på oss människor. Vad är ett bättre sätt att lära sig än att högt och tydligt säga till sig själv i en vit vacker rokoko stativspegel: "jag duger som jag är" och höra att rösten som uttalar de där orden blir starkare för varje dag. Det kommer i alla fall jag att göra i den här! :) Nu kom inte bilderna i den ordning som jag hade tänkt mig alls.. Morr.. teknik..
Jag får klura på detta tills nästa inlägg. Bilden av skon skulle varit under första stycket och spegeln under det andra (som säkert alla förstår..)

Var rädda om varandra!
5 kommentarer :

Towe Paqualin sa...

Jättefin blogg, och tankvärt inlägg. Vart kan man bronsera skor så där?

Vita Stunder sa...

Hej!
Vad glad jag blev att hitta just din kommentar som också var den första! :)

Skon jag visade köpte jag som sagt var på en Antik & Samlarmässa och fick där berättat för mig att förr i tiden var det vanligt att man sände små barnskor till Danmark för försilvring och förgyllning. Den sko jag har i min ägo kommer från slutet av 1800-talet.
Om detta utförs i Sverige i nutid vet jag tyvärr inte. Men hör dig gärna för i någon guldsmedsaffär och fråga vad du skulle vilja ha vet ja! Eller besök Antikmässor, loppisar osv och lyssna efter små skor som ropar på dig! :)

Kram Anna

Mari sa...

Hej käraste Anna. Det blir roligt att kunna följa ditt liv här. Jag längtar också efter pärlspont ; )

Stor kram.

Noll54/Eva-Karin sa...

Välkommen till bloggvärlden Anna!!!!
Vilken söt sko undrar vad det är för små fötter som varit i den!!

Jean d´arc är inte med på Formex, men vi kollar upp detta ända!

Ha det så gott!

Eva-Karin/noll54

Full Rulle Vid Norra sa...

Kul. och välkommen till bloggvärden,
Det där med bilder i rätt ordning är inte riktigt min grej heller:)

Har inte kollat tiderna när fyndboa är öppet men jag tror de har vanliga butiks tider.

Ses på lördag.
Kram Sarah