Anna Larsson Photography: Behind

Behind

All Rights Reserved (C) AnnaBlack And White Weekend

&

WTFDC


23 kommentarer :

Dagrun sa...

Jeg er ingen kunstner sammenlignet med deg. Du er så kreativ og gir stadig nye overraskninger.

Jeg liker veldig godt bildet under her også!

Ha en flott lørdag.
klem fra Norge

Mojo sa...

Oh I LOVE this! Is this one of the ones you were working on for the exhibition? If it isn't, it SHOULD be!

Excellent!

RuneE sa...

Hva eller hvem gjemmer seg bak masken? Nydelig!

lina@home sweet home sa...

It's a great art :)
Thanks for dropping by, Vita

Carver sa...

Great mask and so well photographed.

Dragonstar sa...

What a beautiful, mysterious mask. Lovely.

whatthefuckdotcom sa...

underbart, kreativt och helt... ja... underbart foto!

Birgitta "foto CHIP" sa...

Tjusigt och mystiskt lockande :)

Anonym sa...

very nice mask, Anna..congrats, dear
http://graceolsson.com/blog/2010/07/still-in-love/

Irene sa...

Kreativt, enkelt ... flott!

Ron a.k.a. Danudin sa...

La masque sportiff magnifique!

Anonym sa...

Hei, kjære Anna - og takk for din høyst ufortjente kommentar hos meg. "Oj, da" tenkte jeg og kilikket meg inn på din blogg. Hvilke fotografier (!!!), stemninger - treffer meg rett i hjertet. Fantastiske tekster óg. Tusen takk - og deilig søndag! Kommer definitivt til å følge med på hva du arbeider med i fremtiden!

Yvonne sa...

Härligt porträtt!! Lite mystik över det hela.

Yvonne sa...

Härligt porträtt!! Lite mystik över det hela.

Anonym sa...

its what it says that is the most fantastic thing about it...

you....

Daryl sa...

Oh that is super .. I hope Blogger works this time... it keeps telling me its 'unavailable' GAH

Anonym sa...

Mystery. You are the mistress of the mysterious. Nice image.

Big mama sa...

Wow, vilken häftig bild!

JOE TODD sa...

I like it

CJ sa...

LOVE THIS!

mimmi sa...

Det var en riktig bra bild du har här :) den inger en stund av mystik tycker jag :)

oumberligating sa...

Vilken fin blogg du har, ser att du också saknar Rana inne hos henne.....
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Så här skriver jag idag på min blogg, hoppas alla som läser denna kommentar sluter upp under parollen - Rana tillbaka till bloggen Nu!

"Ja så får det bli, nu startar jag upp Kampanjen....."Rana tillbaka till Bloggen - Nu!"
När jag började blogga för två år sedan var jag inne i en djäkligt tuff period, arbetslös, Lilla frun mycket sjuk och jag själv ansattes fortfarande av sviterna efter min neuroborrelia infektion. Det var i det läget jag började blogga och fann en riktigt glad, trevlig och spännande bloggkompis, Rana, en del av hennes nätverk blev även mitt. Vissa kommentarer som jag fick ifrån henne sitter som berg i min hjärna! "Rana var hård mot de hårda och mjuk mot de mjuka" gammalt bloggordspråk kommer bloggforskarna skriva om hundra år!
Rana, kvinna och jag man inga som helst problem, god blogganda känner inget kön och ingen ålder! Situationen blev inte sämre av att min Fru gillade henne och framförallt att min mest kritiska vän alla kategorier ansåg att den enda läsvärda bloggen som fanns var just hennes.
Nog med smicker! Rana härjar en del på Facebook och där hör hon inte hemma, en miljard människor är anslutna till Facebook och det är bara cirka 70 miljoner som bloggar (reggade aktiva bloggar i kända nätverk), det är en djävla skillnad och Rana är inte en dussinmänniska och inte jag heller så självklart ska Rana låta sin vilande blogg "flöda av liv" som den alltid gjort!
Ja, Rana, jag vet att det inte är det lättaste att blogga, det är en skapelseprocess. Konstnärssjäl är du ut i fingerspetsarna, därför har jag stulit en av dina fina pastellteckningar som bild till detta inlägg.
"Bloggdjäveln" skrev du en gång...........och visst är det djävulskt att blogga, "den suger och drar" och "den kräver", precis som livet själv!
Visst Rana, har jag hittat "Ersättare för dig", fullvärdiga i sin härliga personlighet, men jag är också en krävande personlighet "Dem jag älskar älskar jag och de jag hatar de hatar jag" (ler)
Jaha, vad är det som var/är så djävla unikt med den där Rana då? Kanske den oinvigde säger!
Ja, i motsats till mig så lyckas hon fånga det "Lilla" med enkelhet och kortet i motsats till mig som får skriva spaltmeter för att komma "fram till saken" och ändå misslyckas!
Sedan satte Rana in mig i mina barns barndom igen, jag missade en del eftersom min Fru var svårt sjuk under deras uppväxt, jag missade ibland det lilla och subtila, det "hittade" jag igen via hennes berättelser om hennes barn!
Visst Rana, det blir trögt att "starta upp igen"......säkert ett mindre helvete, men fråga mig som lagt ner min blogg 8 gånger nu men likt förbannat sitter här.......och stortrivs, tro inget annat Kära Läsare!
Och du Kära Rana, på något sett kommer dessa rader nå dig.....om du börjar blogga igen, det är jag inte säker på....du verkar vara lika djävla envis som jag........men ingen ska säga i framtiden att Oumberlige Peter inte försökte i allafall! Nu Rana ska jag leta upp "varenda kompis i varenda djäkla nätverk som du haft" och dra igång Kampanjen Rana tillbaka till bloggen - Nu!
Sedan ska det bli ett sjuhelsikes Bloggkonvent, minst hundra personer som fyller Sergelfontänen med skumbad och badar i natten! Vi ska fylla "inredningstanterna" med sprit och dansa till Frejas ära!
Hmmm....Peter nu lugnar vi ner oss lite, en sak i taget.....!
Tankar, funderingar och önskningar skrivna av Peter Olofsson!"

agnetha sa...

Vilken härlig mask!!! Snyggt foto!!!